Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی از افزایش چندبرابری آمار سرقت اموال عمومی در این استان طی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: به سرقت رفتن اموال عمومی مشکلاتی را پیش روی دستگاههای اجرایی عضو ستاد مدیریت بحران استان برای مواجهه با بلایای طبیعی در مواقع بحران قرار داده و نیز مخاطراتی را برای شهروندان ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی زندیه وکیلی در جلسه ستاد مدیریت بحران استان مرکزی با اشاره به فعالیت ۱۴ زیرگروه در شورای مدیریت بحران استانداری اظهار کرد: مطالعات خوبی در استان در خصوص بلایای طبیعی به ویژه زلزله انجام شده و برخی مطالعات در مدار اجرایی قرار گرفته است.

وی با اشاره به انجام مطالعات پهنه‌بندی زلزله در بسیاری از استان‌های کشور گفت: در استان مرکزی نیز ریزپهنه‌بندی شهر اراک صورت گرفته است و نتیجه آن در اختیار نظام مهندسی ساختمان قرار گرفت و ضرایب مختلفی برای طراحی ابنیه در نظر گرفته شده است که به اقتصادی شدن و ایمنی ساختمان‌ها کمک می‌کند. ریزپهنه بندی سایر نقاط استان نیز در دستور کار قرار دارد تا اطلاعات علمی مطلوبی بدست آید و رویکرد علمی مدیریت بحران تقویت شود.

زندیه وکیلی در ادامه از استان مرکزی به عنوان موفق‌ترین استان در مواجهه با بحران و بلایای طبیعی به ویژه در سیل، مقابله با بیماری و ... اشاره کرد و افزود: استان مرکزی به عنوان استان معین پایتخت عملکرد قابل قبولی در حوزه مدیریت بحران دارد و عناوین برتر را کسب کرده است.

وی در خصوص مطالعه گسل‌های زلزله نیز گفت: پراکندگی گسل‌ها با توجه به اینکه استان مرکزی در کمربند زلزله ایران قرار دارد وجود داشته و باید طراحی ابنیه و ساختمان‌ها طوری صورت گیرد که ابنیه حتی با وجود قرار گرفتن در فاصله کم با گسل، مقاوم باشند و سازه‌های ایمن و مقاوم‌تری احداث شود.

معاون استاندار مرکزی در ادامه خواستار بهره برداری دستگاه‌های اجرایی استان و فعالان صنعت ساختمان سازی از مطالعات صورت گرفته در حوزه گسل‌های زلزله شد و افزود: باید طرح‌های مطالعاتی که در حوزه پیشگیری از وقوع بلایایی طبیعی و بحران موثر هستند از حالت کتابخانه‌ای خارج شده و به طور دقیق در فاز اجرایی قرار گیرد. هم اکنون در حال بررسی ساختمان‌هایی هستیم که بر روی گسل زلزله احداث شده است تا در قالب اقدام پیشگیرانه بتوان در طول سالهای آینده نسبت به جابجایی آنها اقدام کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر آمادگی دستگاههای مدیریت بحران برای مواجهه با بحران‌های احتمالی فصل سرما تاکید کرد و گفت: براساس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان باید آمادگی لازم برای برفروبی در مناطق کوهستانی و ارائه خدمات به مسافرین وجود داشته باشد.

زندیه وکیلی به سرقت اموال عمومی دستگاههای اجرایی استان اشاره کرد و افزود: به دلیل افزایش میزان سرقت اموال عمومی باید تمهیدات لازم از سوی شورای تامین استان برای پیشگیری در دستور کار قرار گیرد. آمار سرقت علائم و تابلوهای راهنمایی و رانندگی، دوربین‌ها، کابل برق، ترانس، تاسیسات مخابرات، دریچه‌های شبکه آب و فاضلاب و ... در سال جاری افزایش چند برابری پیدا کرده است و سرقت این اموال به شهروندان پیاده و موتورسواران آسیب جدی وارد می‌کند و امکان سقوط و فوت افراد و خطر جانی وجود دارد.

به گزارش ایسنا، مدیر کل مدیریت بحران استانداری مرکزی نیز با اشاره به جغرافیای ویژه و منحصر بفرد ایران، اظهار کرد: وضعیت توپوگرافی و جغرافیایی ایران در کنار فرصت‌هایی که ایجاد کرده است تهدیداتی هم به همراه دارد و زلزله خیز بودن از جمله بلایایی است که ایران را تهدید می‌کند و ایران جزو ۱۰ کشور زلزله خیز و از نظر تنوع بلایایی طبیعی جزو پنج کشور اول جهان است که زلزله رودبار، بوئین زهرا، بم و ... نمونه‌هایی از آن است.

حمید غیاثی با اشاره به اینکه استان مرکزی نیز از نقاط زلزله خیز ایران به شمار می‌رود، افزود: تاکنون ۴۷ گسل زلزله در استان مرکزی شناسایی شده است که باید تمهیدات لازم در حوزه آمادگی برای وقوع زلزله‌های احتمالی وجود داشته باشد.

وی بیان کرد: در قالب سند کاهش خطر استان مرکزی از ۵۶ مخاطره‌ای که پژوهشکده سوانح کشور معرفی کرده ۴۳ مورد در استان از جمله زلزله مطالعه شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدیریت بحران استان مرکزی استانی اجتماعی سرقت زلزله مدیریت بحران استان سرقت اموال عمومی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۱۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور

کشاورزیان در جلسه مدیریت بحران تنش آبی شهرستان سمنان گفت : میزان آب دهی چشمه روزیه در سال ۹۸ حدود ۸۰۰ لیتر برثانیه بود، اما امسال به ۳۰۰ لیتر بر ثانیه رسیده است.

کشاورزیان گفت: در حال حاضر ۵۰ درصد چاه‌های آب شهر سمنان بالای ۵۰ سال قدمت دارند که ضروری است بازسازی و مرمت شوند.

وی ترویج فرهنگ بهینه مصرف آب در بین شهروندان را ضروری دانست و درباره مناسب سازی شبکه توزیع آب شهر سمنان گفت: این هفته عملیات زون ۶ و ۷ آبرسانی شهر سمنان به منظور تعدیل و مناسب سازی شبه توزیع آب آغاز میشود.

کشاورزیان همچنین درباره برخورد با شهروندان پرمصرف آب هم گفت: جریمه مازاد مصرف یکی از این برخوردهاست و همچنین قرار است با مصوبه‌ کمیته بحران آب استان ، اشتراک آب شهروندانی که بیش از الگوی مصرف از آب استفاده کنند ، قطع موقت شود.

محمد بهرامی فرماندار سمنان هم گفت : ترویج مدیریت مصرف آب در بین مردم از طریق ظرفیت‌های اطلاع رسانی در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: هماهنگی دستگاه‌های متولی و اجرایی در حوزه مصرف آب ضروری است و باید نگاه و رویکرد ویژه‌ای در حوزه مدیریت منابع آبی داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • امسال انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جراحان حاضر نمی شود
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز